Szénasi Zsolt Smart Guard oktatás

A SmartGUARD több mint önvédelem.

A SmartGUARD az önvédelem és harcművészet legújabb, legmodernebb evolúciós lépcsőfoka, amely újraértelmezi a civil önvédelem szolgáltatásait. A SmartGUARD a harcmuűvészetek ősi tudását élvezetes, könnyen tanulható, ám korunk kihívásainak megfelelő, modern formában hozza el számunkra, melyet összekapcsol a leginnovatívabb edzésmódszerekkel, tudományos fejlesztésekkel.

Középpontban; Az Ember

A SmartGUARD

az embert helyezi előtérbe, annak testi és lelki egészségét, a természetességet, az ösztönösséget. A SmartGUARD filozófiája, hogy a mindennapok során szolgálja az ember testi és szellemi jólétét.

Ösztönösség és testtudat…

A SmartGUARD a szükségszerűen alkalmazandó testtudat és mentális erő építésével, valamint intuícióink és kreativitásunk fejlesztésével, ösztönszerű, természetes reakciókra, helyzet – és problémamegoldásokra készíti fel testünket és tudatunkat oly módon, hogy közben maximálisan jó közérzetet biztosít! A SmartGUARD rendszere a testtudatot a legmagasabb szintre fejleszti, melyet civilként a hétköznapokban ugyan olyan hatékonyan fogunk használni, mint egy esetleges támadás esetén.

A SmartGUARD egyszerűen élvezetes!