Szénási sensei edz a tengerparton

A SmartGUARD alapképzés bárki számára elérhető.

Ez a legjobb választás, ha egy komplex, egészségmegőrző, testfejlesztő módszertant kívánsz elsajátítatni és közben vidáman, szórakozva a legmodernebb, rendkívül hatékony önvédelmet szeretnéd tanulni.

Sportos vagy átlagos férfiak és ők, gyerekek és idősek számára is könnyen elsajátítható, hatékony tudást nyújtó szabadidős tevékenység.

A gyererek napjainkban ki vannak téve a mindennapok atrocitásainak, legyen szó az iskoláról vagy az utcáról. A SmartGUARD rendszerével a fiatalok egy ösztönszerű testtudat fejlesztést és konfliktuskezelő módszertant sajátítanak el, amely biztonságot nyújthat a mindennapokban.

A nők nap mint nap, fokozottan vannak kitéve a veszélynek. Ezért a SmartGUARD kifejezetten a számukra is felépített edzésmódszerrel, személyre szabott női önvédelmi eszközhasználat oktatásával segíti a női célcsoportokat az esetleges támadások elkerülésére, vagy azok kivédésére. Specális elemzésekkel és szituációkkal szemléltetjük az adott helyzetek célravezető megoldásait, önvédelmi lehetőségeit.

Idős korban a fizikum már nem olyan mint fiatal korban. Ezt gyakran kihasználják azok a bűnözők, akik időseket támadnak meg, védtelen, gyenge célpontokat keresve, fizikai erőfölényük biztos tudatában. A SmatGUARD rendszer seniorok számára kifejezetten olyan technikák elsajátítását, mindennapi eszközök, tárgyak használatát tanítja, amely idős korban, minimális erő kifejtésével is hatékony a támadások elhárítására.